среда, 10. мај 2017.

INGRID baza za šminku

Da li koristite podlogu pre šminkanja? Ja nisam imala tu naviku, mislila sam da mi proizvod ovakvog tipa nije potreban, medjutim pre nekog vremena dobila sam na testiranje Ingrid bazu, pored toga što je to prvi prajmer sa kojim sam se susrela, u isto vreme je prvi proizvod ovog brenda koji sam probala. Da li idalje stojim pri tome da mi baza nije potrebna ili sam promenila svoje mišljenje, saznajte u nastavku teksta.  


Ingrid u svojoj ponudi ima tri podloge za šminku: Mattifying & Anti-Redness (zelena) koja matira i redukuje crvenilo na koži tako da predstavlja kombinaciju baze i korektora, Smoothing & Illuminating (roze) koja prikriva znake umora i daje koži blistav i mladalački sjaj i Smoothing & Mattifying (providna) koja smanjuje vidljivost pora i sitnih linija na koži. Ja posedujem poslednju navedenu i u današnjem postu vam prenosim svoje utiske o njoj.


Ingrid Smoothing & Mattifying podloga za šminku je namenjena svim tipovima kože, dolazi u staklenoj bočici sa pumpicom koja sadrži 30 ml proizvoda. Na bazi silikona je, što se i oseća pri nanošenju, brzo se stopi sa kožom, ali se ne upija već ostaje na površini poput nežnog i baršunastog filma, popuni pore i sitne linije na licu i daje mat izgled. Bazu nanosim prstima na vlažnu kožu (po preporuci proizvodjača) i potrebne su mi dve pumpice za celo lice. Kombinovala sam je sa različitim puderima i sa svima njima se odlično slaže. Najvažnija promena koju sam uočila jeste da na nos (gde mi je koža dehidriranja) nakon ove podloge puder odlično leže i nema onog izgleda kao da se koža ljušti (devojke koje imaju isti problem znaju na šta mislim).




Najjači test kome je ovaj proizvod bio izložen je preko deset sati u sportskoj hali, pod jakim osvetljenjem i viskokom temperaturom. Kada sam nakon toliko vremena pogledla u ogledalo moja šminka je bila na mestu, minimalno sam prosijala na čelu. Ova baza definitivno jako dobro radi svoj posao i ubedila me je u važnost proizvoda ovog tipa. Koristim je pri šminkanju za večernji izlazak, neki svečani dogadjaj i slično, kada želim da mi šminka bude satima na mestu.



Može se pronaći na sajtu Kozmetika i parfemi po ceni od 695 dinara.

Da li ste probale neku od Ingrid podloga za šminku?

10 коментара:

  1. Koristim baš ovu, i definitivno je spas za devojke sa suvom kožom. :)
    Šminke nikad dosta

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da i tebi odgovara, slažem se sa tobom i dodala bih da je spas i za one sa masnom kožom. :)

      Избриши
  2. Ova baza mi se čini zaista dobra. Ja nisam imala prilike da ih koristim jer ipak moja šminka nije jaka i trudim se da je uvijek minimalna na licu. Ali morala bih uzeti sebi nešto novo jer trebaće mi kada želim da šminka bude duže na mom licu ❤️❤️❤️

    Marija's blog

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ni ja je ne koristim za svakodnevni makeup jer takodje volim minimalnu šminku na dnevnom nivou, ali mi je za večernje prilike odlična. :)

      Избриши
  3. Meni nazalost ne bi odgovara, ali super post i slike su divne :*

    ОдговориИзбриши
  4. Meni je fantasticna, koristim je na svakodnevnom nivou i obozavam je :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da i tebi odgovara. Ja je ne koristim za svakodnevno šminkanje zbog silikona. :)

      Избриши
  5. Анониман14. мај 2017. 22:24

    Post je super! Imam pitanja, ako mislite da nije pogodna za svakodnevnu upotrebu koji bi proizvod preporučili za svakodnevnu upotrebu? I ako bih koristila ovu podlogu šta mislite kako bi to izgledalo na puderu koji ima u sebi sjaj, pošto je proizvod matirajući? Hvala! Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, drago mi je da Vam se dopada post. Znam devojke koje koriste ovu bazu svakodnevno, razlog zašto je ja ne koristim je taj što nemam veliki problem sa mašćenjem pa mislim da mi nije neophodan još jedan sloj šminke na dnevnom nivou, a i obično nemam potrebu da mi šminka stoji na licu duže od 3,4 sata. Probala sam ovaj proizvod i sa puderima koji nemaju mat završnicu i izgleda isto jer baza samo matira kožu i reguliše sebum, ne utiče na puder. :)

      Избриши