четвртак, 25. мај 2017.

NOVO IZ ESSENCE

Nedavno je Essence na tržište izbacio nove proizvode i u to ime blogerkama poslao pakete kako bismo se upoznale i prve isprobale novitete. U današnjem postu vam prenosim utiske o stvarčicama koje sam ja dobila.



Shine, shine, shine sjaj za usne

Mat karmini su trend poslednjih godina, ali čini se da se ovog proleća sjajevi vraćaju na velika vrata. Essence je izašao sa sjajem Shine, shine, shine u 12 nijansi, od klasične bezbojne, preko nude, roze, ljubičaste do jarko crvene. Možete ih pogledati ispod.



Ja generalno ne volim sjajeve, prva asocijacija na njih mi je lepljivo i veoma kratkotrajno, ali ovaj je nešto skroz drugacije. Uopšte ga ne osećam na usnama, nije ni malo lepljiv i traje znatno duže od proseka (ako ga ne pojedem jer je izuzetno sladak). Onaj koji sam ja dobila je ljubičasti 12-Runway your way koji na prvi pogled deluje vrlo tamno i po pom mišljenju nenosivo, ali zapravo nije takav. Ja najveći deo proizvoda skinem sa aplikatora i ostatak rasporedim po usnama, tada je boja nešto tamnija od njihove prirodne i deluje jako lepo, ima wet završnicu, odličan je za svaki dan. 




Ambalaža sadrži 5ml proizvoda, aplikator je nešto širi na sredini i sužava se na vrhu, vrlo je zahvalan za nanošenje. 

Cena: 269 dinara

Volume stylist 18h lash extension maskara

Četkica je nešto drugačija, dlačice su joj kraće i guste, kupi minimalno proizvoda i laka je za rukovanje. Proizvodjač kaže da sadrži vlakna koja produže dužinu trepavica sa cime se slažem, pored toga ova maskara lepo razdvoji trepavice i da im volumen. Ne trusi se i dugotrajna je, na ambalaži piše da traje i do 18h, ali nisam je toliko dugo nosila pa ne mogu da potvrdim. Ima 12ml.





Cena: 409 dinara.

Iz iste kolekcije dostupna je još jedna maskara, Curl & hold, koju nisam probala, ali proizvodjač kaže da sadrži mikro stilizirajući vosak koji obezbedjuje trepavicama dugotajni volumen i neverovatnu uvijenost. 




Luminous matt bronzing powder

Proizvod koji u sebi sadrži bronzer (sa spoljne strane, topla nijansa) i hajlajter (u centru, pomalo vuče na roze). Samostalno je bronzer dosta teško koristiti a da se ne zahvati sjaj tako da ja pomešam sve zajedno i nanesem na mesto gde dolazi rumenilo, jako mi se dopada jer je vrlo suptilan i pogodan za svaki dan. Nije previše pigmentovan, ali se može nadograditi, odlično se blenda. Kod nas je dopstupna nijansa 01-Sunshine (ja imam relativno svetao ten i odgovara mi). 





Cena: 409 dinara.

Glow & care lak za nokte

Sadrži kukui ulje, ima lepu teksturu, nešto redju, vrlo se lako nanosi i brzo suši, jednim slojem se postiže puna boja ali ja nanosim dva radi dužeg trajanja (oko četiri dana). Završnica je sjajna, sadrži mikro sjajne čestice koje se lepo presijavaju. Četkica je nešto šira od prosečne. Ima 8ml, moja nijansa je 05-Love and care.




Cena: 239 dinara.

Da li ste probale nešto od Essence noviteta?

Do narednog javljanja,
Katarina







8 коментара: