четвртак, 30. јул 2015.

NUXE Huile Prodigiuese Or čarobno suvo ulje sa zlatnim sjajem


Kada bi me neko pitao koji proizvod je obležio ovo leto moj odgovor bi bez razmišljanja bio Nuxe čarobno suvo ulje. Hvaljeno je bukvalno svuda i od kako sam ga prvi put videla dobila sam želju da ga probam.




Prva asocijacija kada pomislim na ovaj proizvod, ali i ceo brend, je luksuz. Bočica je staklena od 50 ili 100 ml sa zlatnim poklopcem. Podseća na bočice starih parfema. Postoje dve vrste-Čarobno suvo ulje i Čarobno suvo ulje sa zlatnim sjajem. Oba su višenamenska, mogu se koristiti za lice, telo i kosu i namenjena su svim tipovima kože i kose. Ja sam isprobala ono sa zlatnim sjajem čije zlatne čestice naglašavaju preplanulost što ovo ulje čini idealnim za letnje dane, takodje je idealno za nanošenje posle sunčanja jer obnavlja i neguje kožu.




Upotreba:
  • Prskanjem na dekolte optički će umanjiti vidljivost bora.
  • Na nogama daje efekat "svilenih čarapa" i optički ublažava nepravilnosti. 
  • Može se koristiti i za hajlajtovanje lica tako što se par kapi naprska na ruku pa potom malo nanese na jagodice obraza i ispod obrva, može se naneti i na usne. 
  • Na kosi daje poseban sjaj ali je u isto vreme neguje i čini svilenkastom, mirisnom i sjajnom.





Miris je nežan i blag, brzo se upija, trenutno omekšava kožu i daje svilenkast sjaj. Proizvodjač kaže da ovo ulje sadrži preko 95% sastojaka prirodnog porekla i da sprečava pojavu strija. Sadrži šest biljnih ulja- lešnik, makadamija, slatki badem, kamelija, kantarion i borač kao i vitamin E.




Nuxe je francuski brend koji je krajem prošle godine konačno došao u Srbiju. Proizvodi su većinom od prirodnih aktivnih sastojaka, ne sadrže mineralna ulja ni sastojke životinjskog porekla (osim proizvoda na bazi pčelinjeg meda), ne sadrže parabene, ne zatvaraju pore, nisu testirani na životinjama.




Nuxe čarobno suvo ulje sa zlatnim sjajem, kao i ostale proizvode, možete pronaći u Liliju.
Probala sam i tester Nuxe kreme za ruke sa medom, uljem suncokreta, avokada i argana, oduševila sam se mirisom tako da se ona već uveliko nalazi na mojoj listi želja.

Da li ste vi probale neki Nuxe proizvod? Utisci?

Dodjite da se družimo na Facebook-u (ovde).


11 коментара:

  1. Zaista je prelepo...svidja mi se zato sto se moze koristiti u razlicite svrhe.. Odlicno!

    ОдговориИзбриши
  2. Divan način da se vratimo majci prirodi, ulje je zaista čarobno i sa njim na koži ili u kosi nosite kap glamura, treba ga imati ovog leta...

    ОдговориИзбриши
  3. Ja imam obično ulje, tačnije bez zlatnih čestica i preeezadovoljna sam. Za sl leto uzimam ovaj :)

    ОдговориИзбриши
  4. Koja je cena ovog ulja sa zlatnim česticama?

    ОдговориИзбриши