субота, 11. јул 2015.

Potrošeni proizvodi #2



Kao što iz naziva vidite, današnji post je posvećen proizvodima koje sam potrošila u prethodnom periodu. Podelila sam ih po kategorijama namene. Čeka nas poduža priča i zato bez dugog uvoda odmah krećem sa temom.




Nega lica:


Mixa mleko za skidannje šminke-zadovoljna sam učinkom ovog proizvoda, odstrani svu šminku vrlo lako i nije agresivan, koristila sam ga i za skidanje šminke  za područje oko očiju. Kozmetika ovog brenda je namenjena pre svega osetljivoj koži, moja to nije ali proizvod mi je svakako odgovarao. Ono što mi se ne dopada je ambalaža jer mi je pumpica stradala posle par dana. Cena mu je, koliko se sećam, oko 550 dinara.

Još jedan proizvod od brenda Mixa, reč je o dnevnoj  kremi za lice sa 8% glicerina (dostupna je još sa 6% i 10%) bez parabena i alkohola. Ima predivan miris ruže koji mi je jako prijao. Utisci o ovoj kremi su skroz pozitivni. Ublazuje crvenilo koje mi se javlja nakon jutarnje rutine. Često sam je koristila i uveče. Cena joj je oko 600 dinara.

Balea dnevna krema za lice namenjena mladoj koži, ima 50 ml i dolazi u staklenoj teglici. U sebi ima malo šljokica pa ukoliko ne  volite malo sjaja na licu zaobidjite je. Što se učinka tiče nisam stekla utisak da nešto specijalno radi, ali da osvežava lice i trenutno daje osećaj hidriranosti to da. Ima lep, blag, voćkasti miris. Cenu ne znam , ali mislim da nije iznad 500 dinara.




Nega kose:


Gliss  ultimate oil elixir maska za kosu sa kompleksom tečnog keratina-Gliss maske koristim godinama i sve mi jako prijaju, ali ova sa keratinom mi je za nijansu bolja od ostalih. Definitivno najbolja maska na koju sam naišla je Aussie 3 minute miracle o kojoj sam pričala ovde, ali ova je odmah iza nje. Kada istrošim Aussie, ako ne budem u prilici da ga ponovo nabavim sigurno se vraćam ovoj maski.

Wash and Go šampon za kosu-ok, ima lep miris koji traje do narednog pranja. Kao što sam u postu o nezi kose (ovde) pisala, uglavnom nisam nešto izbirljiva što se šampona tiče, uglavnom mi svaki odgovara a ni jedan nešto naročito ne inpresionira. 




Nega tela:


Dove kupka sa kokosovim mlekom i laticama jasmina božanstveno miriše i nežna je prema koži. Generalno sam fan Dove tuširalica ali ovaj miris mi se posebno dopao, obavezno probajte.

Tanana anticelulit gel-potrošila sam čak dve tube, više o mom iskustvu sa njim možete pročitaati ovde.




Ostalo:


Vademecum pasta za zube sa fluoridom-izbegavaću je u budućnosti jer dok sam je koristila zubi su mi izgubili belinu. Ne znam kakve su im ostale paste ali ova mi se ni malo ne dopada.

Lacalut activ pasta za zube-za razliku od malopre pomenute ovom pastom sam dosta zadovoljna, Imam osetljive desni pa je povremeno koristim i stvarno mi pomaže, namenjena je pre svega tome. Iznova kupujem i njihovu četkicu već godinama i ne planiram da je menjam. 



Baby lips iz Maybelline, pink punch-dugo sam želela da ga probam i jurila sam ga par nedelja kada se pojavio u Srbiji. Predivan miris maline me je odmah oborio sa nogu, ali posle nekog vremena stalnog mackanja sam zaključila da je lep miris sve što ovaj proizvod ima. Uopšte ne hidrira i ne neguje usne. Ne znam kakvi su ostali jer ih nisam probala. Ako ga ponovo budem kupila to će biti isključivo zbog božanstvenog mirisa.

Aura lepak za trepavice-ovaj proizvod nažalost bacam nepotrošen iz razloga što mu je verovatno prošao rok pa više ne uspevam da zalepim veštačke trepavice uz pomoć njega, zamenila sam ga novim takodje iz Aure.


Sledeća dva proizvoda nam dolaze iz Nivee, ambalaže nisu prazne ali ipak će završiti u smeću, ako s pitate zašto možete pročitati ovde.



Ovime sam završila priču o utiscima o proizvodima čija sam pakovanja ispraznila. 

Da li ste koristile nešto od pomenutog? Utisci?

Do narednog javljanja! ;*

12 коментара:

  1. Meni su Gliss maske omiljene,moram probati i ovu :)

    ОдговориИзбриши
  2. Dove, Nivea, Maybelline- divota jedna! :D

    ОдговориИзбриши
  3. Gliss maske volim kao i prskalice, Nivea meni odgovara skoro svaka iako sam osetljiva i alergična i svašta nešto, lepo si trošila :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Gliss prskalice obožavam. Više sam pristalica Dove nego Nivea. :) Da, nakupilo se. ;)

      Избриши
  4. Probaj baby lips plavi, on ti je za hidrataciju

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман12. јул 2015. 15:11

    prvi put vidim da netko spominje Mixino mlijeko za skidanje šminke :D i sama sam jako zadovoljna bila tim proizvodom :D
    obožavam sve Doveove kupke :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Cini mi se da ga ni ja nisam vidjela po blogovima a stvarno je jako dobro. :) Najbolje su Dove kupke po mom mišljenju! :D

      Избриши
  6. Baby lips sam probala, cini mi se zuti i ljubicasti, ja mislim sa mirisom breskve. Ok su mi ovako preko dana, nocu volim da namazem neki koji bolje hidrira i neguje. Nivea Pear and Beauty imam roll - on, skoro da je potrosen i ne koristim ga prvi put. Ja sam zadovoljna.

    Pozdrav

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kazu da je plavi Baby lips za hidrataciju, ja ga nisam probala ali planiram. I ja sam koristila taj Nivea roll on i bila sam zadovoljna, jako lepo mirise.
      Pozdrav i hvala sto si podelila svoja iskustva sa mnom. :)

      Избриши