четвртак, 9. јул 2015.

RoC krema za područje oko očiju



Pri nezi svoga lica često zaboravljamo na područje oko očiju a zapravo to je najosetljiviji deo jer je tu koža najtanja i iz tog razloga baš u tom predelu su najviše vidljivi tragovi umora i prvi znaci starenja. Iz ovih razloga je vrlo važno na vreme krenuti sa negom ovog dela lica. Pravo vrreme je još u dvadesetim godinama dok bore još uvek nisu vidljive.


Danas ću vam predstaviti jedan proizvod za  tu namenu. Reč je o RoC anti-wrinkle eye reviving creame. U pitanju je krema protiv bora namenjena predelu oko očiju. Sadrži retinol i hijaluronsku kiselinu. Nanosi se ujutru ili uveče laganim pokretima. Tekstura je malo tečnija, lako se razmazuje a miris je dosta blag.


Ja sam je u početku nanosila dva puta dnevno, pa sam onda prešla na nanošenje samo uveče. Oseti se blagi osećaj hladjenja. Ne mogu da potvrdim reči kompanije da trenutno ublažava vidljivost bora jer bore još uvek nemam. Ovu kremicu koristim preventivno i osećam da prija mojoj koži. Takodje sam primetila da su mi podočnjaci dosta manje izraženi od kako je  koristim.

Ako vas detaljnije interesuje sastav proizvoda možete ga pročitati na slici ispod.


Proizvod ima 15 ml, dolazi u plastičnoj tubi sa poklopcem koji je presvučen metalom, jako je elegantno odradjena. Cena je 3290 dinara. Možete je pronaći u parfimeriji Metropoliten u Zmaja od Noćaja br. 9 ili poručiti online na njihovom sajtu ovde


Inače, RoC je francuski brend sa tradicijom dugom preko 60 godina. Lider je u proizvodnji antiage kozmetike, kombinujući retinol i hijaluronsku kiselinu RoC je stvorio savršenu formulu za borbu protiv bora. Za ovu kozmetiku se kaže da se ne oslanja na reklamu već na rezultate.
Ovo je prvi proizvod ove kompanije sa kojim sam se susrela ali planiram u narednom periodu da probam još neki.

Da li ste vi probale neki RoC proizvod? Koju kremu za područje oko očiju koristite?


2 коментара: