субота, 18. фебруар 2017.

MAX FACTOR Miracle touch liquid illusion puder

Od kako sam počela sa šminkanjem koristim Max factor tečne pudere, mislim da sam isprobala gotovo sve i uvek se radujem isprobavanju nekog novog. Susretala sam se sa komentarima da su oni teški, da će mi uništiti lice i sl. ali sada sa vremenske distance od nekih desetak godina korišćenja mogu da kažem da je to jedna velika neistina.

Duže vreme sam merkala Max factor miracle touch puder, činio mi se jako zanimljivim zbog svoje mus strukture, nisam se do sada susretala sa puderima takvog tipa. U paketiću na Serbian bloggers day druženju se izmedju ostalih, nalazio i ovaj proizvod, a ja sam se obradovala kao malo dete što ću ga konačno isprobati. 


*photo: Vera Dimov


Smešten je u prvovidnu okruglu kutiju na kojoj je ispisan naziv, sa crnim poklopcem u kome se nalazi sundjer pomoću kojeg se puder nanosi na lice. Ima 11,5 grama, moj je u nijansi 075 Golden koja je kao pravljena baš za mene. 

Kao što sam već rekla, ima mus strukturu, koja na pogled izgleda gusto ali se pri dodiru sa kožom topi i pretvara u tečni puder. Nanosim ga uz pomoć sundjera koji sam dobila i mislim da je to najbolji način za apliciranje. Lepo se stapa sa kožom, vrlo lako i brzo se nanosi tako da je sa njim šminkanje nikada brže. Ne skuplja se u kritičnim delovima. 




Izgleda vrlo prirodno na licu, daje svež izgled i ima mat završnicu, pokrivna moć je srednja što ga čini idealnim za svakodnevno korišćenje. Nije težak i ne zapušava pore. Trajnost je iznenadjujuća, čak i na masnijim delovima ostaje na mestu gotovo čitav dan. Nekada ga setujem, nekada ne. Jako dobro prikriva nepravilnosti kao što su podočnjaci i crvenilo, pore su manje izražene.

Često ga koristim i kao korektor ispod očiju i u predelu oko nosa gde imam ispucale kapilare. 

Kao nedostatak bih mogla da navedem to što se jako brzo troši.

Sve u svemu, mogu da zaključim da je ovo jedan od boljih pudera koje sam probala i sigurno ću nastaviti da ga koristim.





Cena: oko 1800 dinara.

Da li ste probale Max factor Miracle touch puder?
 Koji puder ovog brenda vam je omiljeni?




6 коментара:

  1. Deluje zanimljivo :)) Inace, od njih mi je najdrazi Miracle Match :) ♥

    ОдговориИзбриши
  2. Sve najbolje Max Factor ali tesko kupis bas steta skupo ali jeste i ja imm sve fantastalna (y)

    ОдговориИзбриши
  3. Gledala sam ga ali ga na kraju nisam uzela nego sam se opet odlučila za Face Finity, proveren :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I meni je Face Finity dobar, a ovome je prednost u odnosu na njega to što izgleda prirodnije na licu i brže se nanosi. :)

      Избриши