четвртак, 16. фебруар 2017.

ROSEGAL Oversized Sweater

ROSEGAL paket je, posle nekih dvadesetak dana čekanja , prošlog utorka stigao na moju adresu. Ovo je jedna od najboljih porudžbina do sada i jedva čekam da vam u narednim postovima pokažem njen sadržaj. 

Prvi na red je došao džemper u senf žutoj boji kome sam se najviše radovala. Senf žuta je u poslednje vreme moja "nova crna". Reč je o vunenoj oversized rolci koja je jako kvalitetno uradjena, nije imala nikakvih nedostataka i izgleda isto kao na sajtu. Veoma je topla i udobna za nošenje. 
Zvonasti rukavi, koje nisam primetila na fotografijama na sajtu, mi se nisu u prvi mah dopadli, ali kasnije sam se navikla na njih i sada su mi skroz ok. 





Za ovu priliku sam ga ukombinovala sa crnom skuknjom, crnim čizmama i mrežastim čarapama koje su hit ove sezone. Takodje, odlično ide i uz crne pantalone ili tamne farmerka. 





Ogrlica koju vidite na fotografijama je takodje sa ROSEGAL sajta (možete je pogledati ovde), vrlo je pristupačna a meni se jako dopala.







Oni koji me prate od početka, primetiće da je ovo moj prvi fashion post, nadam se da će vam se dopasti! 

Ukoliko želite da pogledate više detalja o džemperu, koji je inače dostupan u više boja, možete na sledećem linku:




Obavezno bacite pogled na www.rosegal.com jer možete pronaći mnoge zanimljive stvarčice po vrlo pristupačnim cenama, a što je najvažnije nema skrivenih trokova jer je dostava potpuno besplatna! 


Hvala mom dečku na fotografijama! <3 


 black and white lace dress

12 коментара:

  1. Imam isti dzemper i bas danas sam objavila post sa njim :D divna si <3

    ОдговориИзбриши
  2. super ti stoji ova kombinacija i bas mi se dopadaju naocale :D

    ОдговориИзбриши