среда, 19. август 2015.

Blogovi i Youtube kanali koje pratim



Danas želim da podelim sa vama listu blogova i Youtube kanala koje redovno pratim. Ovog puta sam se odlučila da se osvrnem samo na domaće, a kada to kažem mislim na sve koji su sa ExYu govornog područja.
Mnogo je kvalitetnih kako blogova, tako i Youtube kanala, ali dan je ograničen na 24h pa nažalost ne mogu da postignem da pročitam i pogledam sve što bih želela. Pored omiljenih koje ću navesti pratim još neke koje ću ostaviti za neki drugi put.

Možda prvi blog koji sam počela da pratim i koji, po mom mišljenju, nema konkurenciju je Brana's Divine world na kome možete pronaći mnoge zanimljive i korisne fashion, beauty, lifestyle, travel, art...tekstove. Branislavin stil pisanja mi se posebno dopada, dugo se bavila poslom novinarke pa je možda i to razlog zbog koga je svaki njen post skroz profi odradjen. Fotografije su takodje fantastične. Moram da vam se pohvalim da sam imala priliku da je upoznam prilikom preuzimanja nagrade koju sam osvojila na njenom blogu. Skroz je prirodna, ljubazna, harizmatična i prelepa. Ako kojim slučajem niste posetile njen blog trk na njega, mnogo toga zanimljivog vas čeka!





Sledeći blog, jako sličan Braninom je The glam and glitter iza koga stoji prelepa Tamara, devojka sa naših prostora koja živi u Engleskoj. Najlepši deo bloga su mi fotografije koje su izuzetno kreativne i inspirativne, nastale u različitim delovima sveta. Kao i kod blogerke o kojoj sam prethodno pisala, i kod Tamare mi se dopada to što je prirodna. Većina fashion blogerki mi deluje nekako isto obučeno, za razliku od nje čiji se stil izdvaja iz mase.




Blog The cassual princess se u potpunosti uklapa u prethodne dve priče-prirodna i drugačija devojka, kvalitetne fotografije... Prvo sam počela da pratim njen You tube kanal pa sam kasnije pronašla blog.




Videe na You tube kanalu Ana 2 cats ne propuštam! Ana je žena kojoj najviše verujem što se beauty stvarčica tiče, recenzije su joj detaljne i skroz profesionalne.




Ana Minić sa svoja dva kanala Ana Minic i Charlica. U poslednje vreme je nema na You tube-u i njeni videi mi jako nedostaju. Jedno nasmejano i harizmatično biće koje mi momentalno prenese svoju pozitivnu energiju. Po profesiji je šminkerka i na njenom kanalu možete pronaći brojne korisne tutorijale i savete za šminkanje. Mnogo toga sam uz nju naučila.




Devojka koja nije više toliko aktivna na You tube-u a koju obožavam je Tanja sa kanala Taanjicabb. Takodje profesionalna šminkerka uz čije videe sam naučila mnoge cake koje svakodnevno koristim prilikom šminkanja. Nadam se da će ponovo početi redovno da snima, a dok ne izbaci neki novi video obavezno se pozabavite onima koji su već tu.





Fashion babe ili Dunja Jovanić, prelepa i jako harizmatična devojka uz čije videe redovno uživam. Kod nje ćete videti nešto drugačije proizvode koji se često ne mogu kupiti kod nas i to je ono što je izdvaja od drugih. Puna je pozitivne energije i često će vas nasmejati.




Zorannah, ko nju ne prati. :)
Možemo da je volimo ili ne, ali moramo da priznamo da je postigla nešto što niko od blogera na našim prostorima nije.




Sofija Grijak Iličić još jedna mlada šminkerka uz čije videe ćete svašta naučiti.




Skoro sam otkrila još dve devojke uz čije videe često uživam, to su Dejana Erić i Sabrina Tubić.


Da li pratite neki od pomenutih blogova/You tube kanala? Koji su vam omiljeni?

*sve slike su preuzete sa interneta.

13 коментара:

  1. Nemam bas mnogo zivaca da sedim i gledam videe na yt, ali kada gledam to je uvek i obavezno Ana, zatim jako cesto i Zorana ali samo kada prica o nekim konkretnim proizvodima, ovo ostalo tralala ne gledam :) Sofiju i Tanjicu takodje volim da pogledam ponekad.Iva i je predivna..i Branin blog mi se jako dopada, preprofesionalan je :) Manje vise isti izbor imamo :) Jedno vreme sam gledala povremeno i Vinu, ne zato sto cu nesto pametno da cujem, vec volim da gledam one njene police na kojima ima sminke za 12 parfimerija :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja povremeno pogledam neki Vinin video ali mi je njena energija po malo vestacka. Drago mi je da imamo slican izbor. :)

      Избриши
  2. Hvala puno na lepim rečima Keti! Drago mi je da ti se sviđa moj rad! :) :*

    ОдговориИзбриши
  3. Draga Keti,
    do neba hvala na ovako lepim rečima!!! Kada pohvale stignu od blogo-koleginica onda one imaju posebnu težinu! Izuzetno mi je drago da ti se dopada to šta i kako radim. Nadam se da ni u budućnosti neću izneveriti tvoje poverenje. Najlepše te pozdravljam i nadam se da ćemo imati prilike da se još koji put uživo sretnemo. ;)
    Brana

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nema na čemu Brano, hvala tebi što si izdvojila vreme i pročitala moj post. <3

      Избриши
  4. I ja pratim Branislavu, a za druge osime Zorane nisam čula :)

    ОдговориИзбриши
  5. Meni je Zorannah baš super, znam da ju puno ljudi ne voli ali eto, meni je odlična :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa da, ukusi su razliciti, ima mnogo blogova i kanala pa svako moze da bira sta mu odgovara. :)

      Избриши
  6. Obozavam Branin blog izdvaja mi se kvalitetom. Pratim Zoranu i Tamaru. Zapazila sam Dajanu prije mjesec dana, ove ostale moracu pogledati:)

    ОдговориИзбриши