понедељак, 7. новембар 2016.

NUXE BB kreme

Koristite li BB kreme? Ja sam jedna od onih koje ih ne vole (nisu volele), a nije da im nisam davala šansu. Naprotiv, probala sam Garnier (dva puta sam kupila da utvrdim gradivo :D ), Nivea, Maybelline, možda još neku, ali sve mi je to bilo nekako "ništa". Nikakva pokrivna moć, ispucali kapilari, crvenilo, podočnjaci, sve je bilo vidljivo isto kao kada namažem običnu dnevnu kremu. Zaista nisam videla svrhu njihovog korišćenja jer sam tip devojke koja se ili šminka (i traži bar neku pokrivenost) ili se ne šminka uopšte. 
Sobzirom da jako volim Nuxe brend, kada sam videla njihovu BB kremu na policama odmah sam poželela da je probam. Uzela sam tester, istisnula na ruku i odmah primetila da je nešto drugačije. Ali pre utisaka idemo na tehničke karakteristike...





Nuxe bio beaute BB krema je organska, sadrži 99,2% sastojaka prorodnog porekla i 52,6% organskih sastojaka, bez parabena, mineralnih ulja, veštačkih boja i konzervanasa je. Sadrži visoku koncentraciju voćnih aktivnih sastojaka bogatih antioksidansima. Ima ekološki certifikat (ECOCERT). Prema rečima proizvodjača, ova krema ima čak deset rezličitih delovanja na kožu:dugotrajno hidratizuje i omekšava kožu, ujednačava ten, koriguje tamne mrlje i crvenilo, deluje antioksidativno, štiti od UV zračenja (SPF 8), budi prirodan sjaj tena, prikriva nepravilnosti, zagladjuje bore i fine linije, ujednačava ten i deluje matirajuće.





Krema sadrži 30ml, u tubi je. Dostupna je u dve nijanse:

01 Teinte clare-svetla nijansa
02 Teinte medium-srednja nijansa








Namenjena je svim tipovima kože i svim starosnim dobima.

Tekstura je lagana i potrebna je vrlo mala količina kreme, vrlo lako se razmazuje i stapa sa kožom. Ima jako dobru pokivenost, sa samo jednim slojem neutrališe nepravilnosti poput ispucalih kapilara i crvenila. Ujednačava ten i daje mu prirodan baršunasti izgled, ten je diskreno sjajan ali ja više volim mat izgled pa preko nanesem translucent puder u kamenu. 




Krema ne izaziva osećaj težine na koži, lepo saradjuje sa svim ostalim make up proizvodima koje nanosim preko. Za one koji vole još bolju prekrivenost (iako je jedan sloj, ako mene pitate skroz dovoljan) može se vrlo lako nadograditi nanošenjem dodatnog sloja. Trajnost je iznenadjujuća, za nekih osam sati koliko sam je držala na licu, sve je ostalo na mestu, samo sam malo prosijala na čelu i to je to. 





Od kako sam kupla ovu Nuxe BB kremu tečne pudere sam izbacila iz upotrebe jer mi ona obezbedjuje sve što mi treba. Organska je, neguje moju kožu a u isto vreme prikriva sve nedotatke. Razlika izmedju Nuxe BB kreme i ostalih koje sam probala je jako velika što se pokrivenosti tiče (zamenjuje tečni puder) a o sastavu (samim tim i nezi) da ne govorim. Vrlo lako se uklanja micelarnom vodom ili nekim drugim sredstvom za skidanje šminke.


Izgled na licu:





Može se pronaći u Liliju i nekim apotekama, cena je 1.557 dinara.

Da li preferirate BB kreme ili pak tečne pudere? Da li ste probale Nuxe?

Do narednog posta, čujemo se u komentarima. :)
Katarina :*

4 коментара:

  1. Ja obožavam ovu BB kremu...isto sam puno njih probala ali ni jedna nije kao ova..već drugo pakovanje trošim... Najviše je koristim kad nemam prištića... Super je

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga Silvija, baš mi je drago da se i tebi dopada ova BB krema, ja je obožavam :)

      Избриши
  2. Ja sam obozavala #nuxe BBcrema ali ja imala mala kesica ali super mi je nije tuba BBcrema ♥♥♥

    ОдговориИзбриши