субота, 1. август 2015.

Celuleks anticelulit gel

Od kako dodju prvi topli dani krenu i moja razmišljanja o tome sa kojim proizvodom da pokušam da se rešim napasti zvane celulit. Bombarduju nas raznim proizvodima u te svrhe da ne znaš koji pre da probaš. Ja sam probala razne i moram da priznam da nisam naišla ni na jedan koji je bio toliko efikasan da bih mu se vraćala. Pre par meseci pričala sam o TaNaNa anticelulit gelu o kome utiske možete pročitati ovde, kako borba uz pomoć ovog gela nije bila uspešna krenula sam u dalju potragu i na nekim bologovima naišla na Celuleks i rešila da ga i sama isprobam.


Reč je o proizvodu kompanije Ovotaris koji je 100% prirodan što je i presudilo da u moru drugih odaberem baš njega. Sadrži veliku koncentraciju prirodnih aktivnih supstanci.
Dolazi u plastičnoj tubi od 150ml, struktura je gelsta i veoma se lako razmazuje tako da je potrebna vrlo mala količina pri nanošenju. Ima jak miris mentola koji mi prija, vrlo brzo se upija. Daje intenzivan osećaj hladjenja nekih pola sata, što meni izuzetno prija zbog mojih problema sa cirkulacijim.


Gel koristim već oko dve nedelje tako što ga uveče, nakon tuširanja, umasiram u smeru ka srcu, za to vreme sam istrošila oko polovinu tube.
Sam osećaj u toku nanošenja je jako prijatan jer hladi, noge su glatke čak i više nego kada nanesem klasično mleko za telo. Za sada mogu da kažem da je na odredjenim regijama moj celulit umanjen i što se prve faze tiče zadovoljna sam i definitivno ću nastaviti da koristim ovaj proizvod jer je prvi za koji mogu da kažem da osećam da nešto radi.
Što se strija tiče, mislim da ispucaloj koži nema leka, ali samim tim što kožu čini glatkom ovaj proizvod sigurno utiče na to da ne dolazi do nastanka novih strija i s obzirom da zateže kožu optički daje efekat ublažavanja vidljivosti strija.


Sastav: Aqua, Tea, Glicerolum, Propilenglicol, tinct. Hedera helix, tinct. Aesculus hypocastanum, tinct. Arnucae, tinct. Quercus cortex, aethanolum, menthae Piperite, Carbomer 940, Caffeine.

Proizvodjač kaže da Celuleks uklanja celulit u tri faze:

Faza 1.

Nakon dve nedelje redovne upotrebe gela vidjivi su prvi rezultati. Koža je vidno glatkija i nežnija dok je površinski sloj celulita razbijen i u stagnaciji.

*slika preuzeta sa sajta ovotaris.com


Faza 2. 

Posle tri nedelje aktivne supstance Celuleksa prodiru dublje u masne naslage i počinju trajno otklanjanje celulita. Strije su ublažene a stvaranje novih onemogućeno.

*slika preuzeta sa sajta ovotaris.com

Faza 3. 

Nastavkom redovnog korišćenja Celuleks gela otklanja se mogućnost stvaranja novih masnih naslaga, celulita i strija. 

*slika preuzeta sa sajta ovotaris.com

Ovotaris Celuleks anticelulit gel možete nabaviti po ceni od 1910 dinara tako što ćete ga poručiti na njihovom sajtu (ovde) i biće na vašoj adresi za jedan ili dva radna dana. Ostale informacije možete dobiti na njihovoj Facebook stranici (ovde).

VIDEO:




Kako se vi borite protiv celulita? Jeste li probale Celuleks?


2 коментара:

  1. Gel sam koristila dva puta dnevno, nakon tuširanja i za vrijeme od dvije sedmice potrosila cijelu tubu Bila sam zadovoljna i odmah narucila drugu. Medjutim, druga tuba se razlikuje po sastavu od prve. Nema ni taj specifican miris, ne hladi noge i nema vise one glakoce i osjecaja zategnutosti koze nakon mazanja. Jako sam se razocarala i u potpunosti izgubila povjerenje.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga Marija, mozda je trebalo da se obratis proizvodjacu, mozda je nenamerno napravljen neki propust.

      Избриши